Telefoon : 038 - 422 08 12   |   E-mail : info@geerlig.nl

Sparen voor later

Een appeltje voor de dorst...

Sparen

Wanneer u geld opzij wilt leggen voor later, dan is het zaak goed te kijken waarvoor u dat eigenlijk doet. Gaat u sparen voor een verbouwing van het huis of voor een nieuwe auto? Of wilt u misschien eerder stoppen met werken en zelf voor een aanvulling op uw pensioen zorgen? Of plant u een wereldreis meteen na uw pensioen? Of legt u geld opzij voor de latere studie van uw kinderen?

Wat uw spaardoel ook is; u moet kiezen op welke manier u het benodigde kapitaal gaat opbouwen. Tegenwoordig zijn er heel veel spaar- en beleggingsvormen waaruit u kunt kiezen. De grenzen tussen verzekeren, sparen en beleggen zijn vager geworden. Er zijn allerlei combinaties mogelijk. Bovendien moet u letten op allerlei bijkomende voorwaarden, zoals: kan ik op elk moment het geld opnemen? Zijn er minimale inlegbedragen of kan ik flexibel sparen? Staat het rendement vast of neem ik risico? Enzovoorts.

Kennis en ervaring

Erkend hypotheekadviseur

Gediplomeerd en onafhankelijk

Hypothecair planner

Bewezen vakkennis

Advieskeuze.nl

Wat vindt van ons?

Anderen over ons

Een zeer goed persoonlijk advies, duidelijk heldere uitleg goede informatie, pro-actief meedenkend. Zeer goed bereikbaar, snel met het beantwoorden van vragen, het tijdig dingen aanvragen, het controleren van gegevens, etc.. Kortom, ik ben uitermate tevreden!
Johan Dingemanse
Zwolle